HAYDER, Yardımlarınızı Kerkük Türkmenlerine Ulaştırdı

Hoca Ahmet Yesevi Derneği, Irak’ın Kerkük kentinde yer alan Yahyava Kampı’ndaki 500 aileye kumanya yardımı ulaştırdı.

Son 5 yıldır Kızılay Yönetimine bulunan Yahyava Kampı’nda yer alan ailelere geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da HAYDER kumanyalarınızı ulaştırdı.

göçmenlerin kaldığı Yahyava Kampı, terör örgütü DAEŞ’in saldırıları sonucu yurtlarından edilen Türkmen aileler için 2014 yılında kurulmuştu.

Şeker, pirinç, salça, un, tuz, makarna, mercimek ve sıvı yağ gibi ürünlerin bulunduğu yardım kolileri, 4 kişilik bir ailenin bir aylık gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlandı…

IRAK yazıp 1466’ya SMS göndererek siz de Türkmen kardeşlerimize 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.

HAYDER Youtube kanalına abone olmak için: https://goo.gl/e3a4VS

Sosyal Medya Hesaplarımız:

► HAYDER Facebook: http://facebook.com/ahmetyesevider
► HAYDER Twitter: http://twitter.com/ahmetyesevider
► HAYDER İnstagram: http://instagram.com/ahmetyesevider

► İnternet Sitemiz: http://www.ahmetyesevi.org.tr

HAYDER (Hoca Ahmet Yesevi Derneği) nedir, kurucusu kimdir? Hoca Ahmet Yesevi Derneği | HAYDER Ahmet Mahmud Ünlü (Cübbeli Ahmet Hocaefendi)'nin Onursal başkanı olduğu, Cübbeli Ahmet Hocaefendi'nin her hafta sohbetine ev sahipliği yapan, kurban, katarakt, su kuyusu, kan bağışı, medrese, aşevi gibi onlarca proje yapıp, aynı zamanda Suriye'de, Irak'da ve Afrika ülkelerinde insanî yardımda bulunan uluslararası faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşudur. Mahmut Efendi Hazretlerinin teşvikleriyle yoluna devam etmektedir.